Archive for the ‘Video’ Category

 • Bogdan Imurluc prezent in SPORT’S REVOLUTION FIGHT

  Date: 2011.09.11 | Category: Evenimente, Video | Response: 0

  In data de 30 iulie 2011, a avut loc pe stadionul din Domnesti gala FIGHT SPORT’S REVOLUTION organizata de Clubul sportiv “Virgil” Domnesti, condus de Virgil Fasie, Fitness Club Oroviceanu, Clubul Sportiv “Lupii Albastri” si revista Sport Revolution, eveniment in cadrul caruia s-au disputat meciuri de KICKBOXING (baieti si fete), BOX (baieti si fete), MMA si WUSHU. Dintre meciurile de kickboxing disputate, cele mai populare au fost  Daniel Guta (Tai Shin Do Gym Bucuresti) vs. Mirel Dragan (Amatto Budokan Bucuresti), Catalin Slave (Metrorex Bucuresti) vs. Alexandru Petropavlovschi (Amatto Budokan Bucuresti) si Aurel Mineru’ Pirtea (Amatto Budokan Bucuresti) vs. Bogdan Imurluc (Respect Gym Bucuresti – Amarfei).

  Bogdan Imurluc a adoptat traditia curajoasa a predecesorilor sai (printre altii, Costel “Chuck” Pasniciuc) care, cand si cand, acceptau un meci cu notificare de 24 de ore pentru a-si testa calitatile, altele decat pregatirea fizica. Aurel Pirtea este un luptator puternic, cu experienta superioara, si urma sa dispute un meci de MMA, insa prin neprezentarea adversarului sau partida s-a desfasurat pe reguli K-1. Bogdan nu s-a lasat impresionat de duritatea atacurilor; a contraatacat bine cu brate si genunchi, si a scapat cu minime avarii de o greseala (inclinarea trunchiului pe spate la un voleu de genunchi) ce a fost taxata de Aurel cu un genunchi la contraatac conectat la cap. Ulterior, Aurel Pirtea a fost sensibil incetinit de o accidentare serioasa pe care, daca as fi identificat-o, n-as fi luat decizia de a opri meciul la repriza a 3-a, din cauza epuizarii lui Bogdan, care, altfel, n-a patit nimic care sa nu fie deja recuperat a doua zi. As fi riscat, probabil, daca stiam ca Aurel nu e incetinit numai de gazul putin taiat, sa mergem mai departe. Dar am avut oricum doua reprize intense, meciul fiind apreciat de toti oficialii cu vechime ai galei, fiind, de altfel, singurul meci pierdut de Bogdan pana acum din cele 8 disputate. Asemenea lupte sunt o verificare excelenta a psihicului de luptator, a capacitatii de a doza fiecare respiratie si fiecare efort, reprezentand locul unde sportul si antrenorul te ajuta putin, dar descoperi ce calitati de baza ai pe cont propriu.

 • SPARTANII – emisiunea din 23.07.2011

  Date: 2011.07.25 | Category: Video | Response: 1

  Emisiunea SPARTANII, realizata de Luis Lazarus si comentata de Alexandru Amarfei, poate fi urmarita live pe gladiatorium.ro, in fiecare sambata de la ora 23, si in reluare in fiecare duminica tot de la ora 23.

  De asemenea, inregistrarile emisiunilor mai vechi pot fi vizionate tot pe gladiatorium.ro .

  SPARTANII – emisiunea din 23.07.2011

 • Dr. Alexandru Amarfei invitat la Luis Lazarus LIVE

  Date: 2011.07.08 | Category: Video | Response: 0

  In 27 iunie 2011, dr. Alexandru Amarfei a fost invitat, alaturi de campionul national la culturism Andrei Ciur si power-lifter-ul Razvan Breslasu, la emisiunea Luis Lazarus Live de la ZeusTV, pentru a discuta despre fulgeratoarea moarte a culturistului Viorel Ristea.

 • Campionatul National de kickboxing F.R.A.M.C. – Targoviste, 02.07.2011

  Date: 2011.07.07 | Category: Evenimente, Video | Response: 0

  Campionatul National de kickboxing

  F.R.A.M.C.

  Targoviste 02.07.2011

  La Campionatul National de kickboxing al Federatiei Romane de Arte Martiale de Contact, Alexandru Popoi, sportiv al Respect Gym Bucuresti, antrenat de dr. Alexandru Amarfei, a obtinut titlul de vicecampion national de kickboxing (categ. 60 kg, reguli K-1), iar Adrian Maxim, sportiv al Respect Gym Oradea, antrenat de Cosmin Cricleviti, a obtinut titlul de campion national de kickboxing (categ. 67 kg, reguli K-1).

  Finala 60 kg

  Alexandru Popoi (Respect Gym Bucuresti – sala Apaca)

  vs.

  Petrica Dumitrache (Scorpions Iasi)

  Finala 67 kg

  Adrian Maxim (Respect Gym Oradea)

  vs.

  Gabriel Popovici (K1 Galati)

  Semifinalele si finala categoriei 81 kg, precum si finala Open pot fi urmarite pe gladiatorium.ro .

 • Meciurile sportivilor nostri – INTERCLUB 16.04.2011

  Date: 2011.04.25 | Category: Evenimente, Video | Response: 3

  Cristian Belea (Respect Gym Bucuresti – Apaca)

  vs.

  Ion Valentin (Hanshi)

  Cristian Belea (Respect Gym Bucuresti – Apaca)

  vs.

  Bogdan Manolache (Tai Shin Do Bucuresti)

  Bogdan Imurluc (Respect Gym Bucuresti – Apaca)

  vs.

  Cristian Stoian (Academia de Lupte Ciprian Sora)

  Emilian Oprea (Respect Gym Bucuresti – Apaca)

  vs.

  Viorel Diaconu (Academia de Lupte Ciprian Sora)

  Emilian Oprea (Respect Gym Bucuresti – Apaca)

  vs.

  Daniel Bobu (Respect Gym Bucuresti – Sema Park)

  Nota:

  Toate meciurile inregistrate la interclubul din 16.04.2011 vor putea fi urmarite, in cel mai scurt timp, pe www.gladiatorium.ro

  .

 • GOLDEN LEAGUE – Brasov, 26.03.2011

  Date: 2011.03.28 | Category: Evenimente, Video | Response: 1

  Gala-interclub desfasurata dupa promotia debutanta GOLDEN LEAGUE, in data de 26.05.2011, la Brasov, a avut parte de o participare masiva (circa 200 de sportivi), aceasta insa grevand organizatoric evenimentul, ajungandu-se astfel la modificari de reguli cauzate de lipsa timpului. In acest fel, s-a ajuns ca juniorii mici sa lupte doua reprize, chiar daca de un minut si jumatate, timp in care la seniori s-a recurs la un format ad hoc cu o singura repriza de mai putin de un minut si jumatate!

  In cursul ostilitatilor, Alexandru Popoi, de la Respect Gym, a intalnit un sportiv mai putin experimentat, care, ca si alti debutanti, a pus miza unica pe presiune, desi ea s-a dovedit putin productiva, Popoi lasand un singur asalt al oponentului fara raspuns si expediind in replica lovituri variate. Decizia, surprinzatoare, a fost data, in prima instanta, in favoarea adversarului lui Alexandru, lucru dificil de argumentat de catre judecatori, poate mai usor de explicat tinand cont de apartenenta sportivului respectiv la un club afiliat echipei-gazda, Tai Shin Do Gym. Dupa ce aceasta decizie a fost protestata, lucru sustinut si de alti antrenori cu calificare de judecatori din sala, s-a mers la un fel de extra-round de un minut si jumatate – in teorie, un minut si 30 de secunde – in practica. In aceasta repriza, Alexandru a impus repede ritmul cu lovituri dure, din care upercut-urile la ficat au dus la deteriorarea rapida a conditiei fizice a oponentului si punerea sa in defensiva. Avand in vedere diferenta de experienta intre sportivi si tempo-ul alert al ambelor runde, care au surprins placut publicul, am acceptat o decizie de egal „honoris causa”, dar recomand ca pe viitor sa se evite acordarea unor decizii nemeritate luptatorilor incepatori, deoarece pe termen lung la va aduce doar pierderi, nicidecum beneficii motivatoare…

  Asa-zisul meci a facut parte dintr-o serie de lupte unde timpul neobisnuit de scurt a produs nereguli de judecare, dispute asupra punctajului si proteste. Desi am contribuit personal la aplanarea unora (uneori antrenorii, plus parintii si sustinatorii, au insistat sa se redispute partide la juniori si chiar cadeti, cu ambii sportivi vizibil epuizati…), cred ca acest gen de incidente sunt un avertisment pentru evitarea pe viitor a supraaglomerarii galelor locale. In plus, in mod normal, evenimentele cu peste 100 de participanti necesita fie fragmentarea in zile consecutive, fie participarea unei echipe de oficiali care sa functioneze prin rotatie, astfel incat niciun arbitru sau judecator sa nu asiste mai mult de 30 de lupte.

  In rest, gala nu a avut incidente nedorite. A existat un singur KO dur prin traumatism cerebral, produs prin croseu la contra, dar sportivul, la examinarea medicala de prima linie, precum si la cea din spital, nu a prezentat semne de gravitate, incadrandu-se la contuzie cerebrala minora; va recupera complet, cu mare probabilitate, inainte de intervalul de 2 luni de suspendare prevazut de normele acceptate. In mod surprinzator, nu au existat nici multe hemoragii nazale si nu s-a produs nicio taietura, in contrast placut cu ultimul eveniment de amatori, unde abundenta acestora a dus aproape la epuizarea materialelor medicale din trusa urgentistilor.

 • Confruntarea Titanilor II – Gaesti, 12.02.2011

  Date: 2011.02.14 | Category: Evenimente, Video | Response: 0

  Gala a avut meciuri excelente, cateva practic fiind meciuri de divizie A “ratacite” in provincie. Evident, toata lumea se astepta ca Pasniciuc Costel sa se bata ca la carte, oponentul sau de la Scorpions Iasi a fost insa surpriza pentru rezistenta si incapatanarea care l-au facut sa duca distanta, desi s-a ales cu 3 taieturi la figura, reusind si doua momente de temporara punere in dificultate. Meciul cel mai intens a fost insa Claudiu Badoi vs. Alexandru Petropavlovschi (Tita Fight Club), pe care o sa-l puteti aprecia si singuri pe www.gladiatorium.ro, dar si pana atunci pot spune fara multe rezerve ca a fost cel mai reusit meci de gala locala din ultima vreme. Alexandru este fiul unui cunoscut antrenor de box, dar meciul a fost “cu de toate” si practic cei doi nu s-au slabit aproape nicio secunda. Arbitru fiind, era cat pe ce sa comit o eroare cand un croseu la figura al lui Claudiu l-a clatinat pe Alexandru, dar n-am apucat sa initiez numaratoarea si nici sa opresc partida aiurea, pentru ca si-a revenit imediat si a dat inapoi cu dobanda.
  Din pacate au existat trei sportivi care au plecat cu oase rupte, respectiv doua metacarpiene si o coasta; una dintre leziuni va trebui operata. Baietii si-au rupt pumnii pe capete unii altora la propriu. Nu am reusit sa filmez toate meciurile, mai ales la interclub, intrucat activitatea a fost pe prea multe fronturi odata (am asistat echipa Salvarii, intre pus copci si tratat tensiunea scazuta dupa lovituri in carotida au fost cam toate chestiile obisnuite, plus arbitraj, unde-i multumesc lui Ciprian Sora pentru ca a preluat cateva meciuri acolo unde a trebuit sa ma ocup de cei doi baieti de la noi, plus alte angarale). Au existat si inevitabile meciuri cu “unelte agricole”, dar e normal, mai ales cand luptatorii n-au cine stie ce experienta.
  Oponentul lui Robert Dumitru (Respect Gym – sala APACA) mi-a rezervat mie ca antrenor o surpriza la care va trebui sa ma gandesc – este evident ca orice antrenor, cand cunoaste oponentul si l-a vazut si live, are un game-plan care sigur tine cont cel putin de datele principale – dreptaci sau stangaci, ce fel loveste, ce-i place si ce nu-i place. Buun, minus ca am scapat parametrul “inaltime” si anume pustiul din Gaesti a crescut 10 cm, damn. Si cu asta a trebuit sa schimbam pe loc o gramada de lucruri si am ratat partida destul de la mustata. Oricum copiii s-au batut mult mai curat si “ca la carte” decat multi adulti din gala, unde a trebuit sa admonestez taberele pentru incurajari explicite la ciobaneasca dupa ce ca si asa zburau cazmale si lopeti anarhic.

  Multumesc echipei K-1 Galati pentru ca a salvat situatia cand oponentul initial desemnat pentru Bogdan Imurluc (Respect Gym – sala APACA) nu s-a putut prezenta. Ei au acceptat ca un sportiv al lor sa faca al doilea meci pentru ca noi sa nu plecam “cu mana goala” acasa, desi, evident, nu erau obligati cu nimic. La puncte si pe judecata stricta, Bogdan a castigat meciul cu o marja destul de larga. In practica, eu consider foarte justa decizia de egal pentru a-i onora pe amicii din Galati corespunzator bunavointei demonstrate.

 • Inregistrari de la un antrenament (ianuarie 2011)

  Date: 2011.01.21 | Category: Despre noi, Video | Response: 0

  Inregistrarea unui antrenament de kickboxing in sala APACA a clubului RESPECT GYM

 • INTERCLUB Galati 18.12.2010

  Date: 2010.12.19 | Category: Evenimente, Video | Response: 0

  In data de 18.12.2010, a avut loc la Galati o competitie interclub organizata de dl. Vali Ghinea, presedinte al clubului sportiv K-1 Galati, cu sprijinul Select Security, eveniment la care au participat si sportivii Respect Gym Bucuresti (sala Apaca), Alexandru Popoi si Robert Dumitru.

  Daca pentru Robert Dumitru a fost primul sau meci, pentru Alexandru Popoi aceasta participare a insemnat revenirea in activitatea sportiva dupa o pauza de 1 an si jumatate.

  Juniori – 2 x 2 minute

  Robert Dumitru (Respect Gym Bucuresti – sala Apaca)

  vs.

  Madalin Chiper (Scorpions Cotnari Iasi)

  Seniori – 3 x 2 minute

  Alexandru Popoi (Respect Gym Bucuresti – sala Apaca)

  vs.

  Cezar Chitic (Scorpions Cotnari Iasi)

  Alexandru Popoi (Respect Gym Bucuresti – sala Apaca)

  vs.

  Cornel Pletosu (Lupii Albastri Pitesti)

 • LOCAL KOMBAT Sibiu 19.11.2010 – Bogdan Imurluc vs. Gabriel Partin

  Date: 2010.11.20 | Category: Evenimente, Video | Response: 1

  Bogdan Imurluc (Respect Gym – Bucuresti  sala Apaca)

  vs.

  Gabriel Partin (Dipons – Brasov)